Zarząd Fundacji

Dyrektor departamentu ds. projektów

Nasze wartości

Stawiamy na kreatywność!

W Fundacji INNOVATIVE cenimy kreatywność i ciekawość jako podstawowe czynniki napędzające postęp. Wspieramy środowisko, które zachęca do nieszablonowego myślenia, w którym jednostki mają możliwość odkrywania niezbadanych terytoriów i niekonwencjonalnych pomysłów.

Globalne wyzwania

Nasze działania wykraczają poza konwencjonalne rozwiązywanie problemów. Kierujemy się dążeniem do sprostania niektórym z najbardziej palących globalnych wyzwań, przed którymi stoi dziś ludzkość. Od zrównoważonego rozwoju i ochrony środowiska po opiekę zdrowotną, edukację i ograniczanie ubóstwa, przyjmujemy holistyczne podejście do znajdowania kompleksowych rozwiązań, które mają trwały wpływ.

Współpraca i partnerstwo

Fundacja INNOVATIVE wierzy w siłę współpracy. Aktywnie poszukujemy partnerstw z podobnie myślącymi organizacjami, instytucjami akademickimi i liderami branży, aby łączyć wiedzę, doświadczenie i zasoby. Pracując razem, tworzymy synergie, które wzmacniają naszą wspólną zdolność do wprowadzania pozytywnych zmian w skali globalnej.

Chcesz do nas dołączyć? Wyślij CV!

Jeżeli szukasz pracy lub praktyk to Fundacja INNOVATIVE jest świetnym wyborem. Jako młoda organizacja posiadamy wiele stanowisk, które potrzebują osób takie jak Ty! Nie wymagamy dużego doświadczenia, przede wszystkim chęć do nauki i pracy. Wszystkiego Cię nauczymy.

blonde-businesswoman-working-her-laptop-1