O Fundacji

Sport i cyberbezpieczeństwo!

Jesteśmy Fundacją INNOVATIVE, dynamiczną organizacją non-profit, która połączyła dwie pasje – sport oraz cyberbezpieczeństwo. Naszym celem jest nie tylko propagowanie aktywnego stylu życia poprzez organizację zajęć sportowych, ale również zwiększanie świadomości społeczeństwa na temat cyberbezpieczeństwa poprzez prowadzenie warsztatów i szkoleń. Od momentu powstania, stawiamy na innowacyjność i edukację, aby w pełni wykorzystać potencjał nowoczesnych technologii w bezpieczny i odpowiedzialny sposób.

Nasz personel

Warsztatów rocznie

Zajęć sportowych rocznie
guy-shows-document-girl-group-young-freelancers-office-have-conversation-working-1

Nasza misja

Misją Fundacji INNOVATIVE jest stworzenie społeczności aktywnych i świadomych jednostek, które łączą pasję do sportu z umiejętnościami w zakresie cyberbezpieczeństwa. Poprzez organizację różnorodnych zajęć sportowych, inspirujących wykładów i interaktywnych warsztatów, dążymy do zwiększenia poziomu bezpieczeństwa cyfrowego w społeczeństwie. Pragniemy budować świadomych użytkowników technologii, gotowych do wyzwań współczesnego świata i odpowiedzialnego korzystania z zasobów cyfrowych.

Nasze wartości

1. Bezpieczeństwo: Nasza najwyższa wartość to dbałość o bezpieczeństwo uczestników naszych działań – zarówno podczas zajęć sportowych, jak i warsztatów z cyberbezpieczeństwa. Stawiamy na zaufanie i odpowiedzialność w każdym obszarze naszej działalności.

2. Innowacyjność: Wierzymy w siłę innowacji jako kluczowego elementu rozwoju. Dlatego zawsze poszukujemy nowych, kreatywnych rozwiązań, zarówno w organizowanych zajęciach, jak i w treściach szkoleniowych.

3. Edukacja: Uważamy edukację za fundament naszego działania. Dążymy do tego, aby nasze zajęcia sportowe były nie tylko świetną formą aktywności fizycznej, ale także okazją do zdobycia nowych umiejętności i wiedzy z zakresu cyberbezpieczeństwa.

4. Współpraca: Jesteśmy przekonani, że współpraca to klucz do sukcesu. Dlatego stawiamy na otwartość, dzielenie się wiedzą i doświadczeniem, oraz budowanie długotrwałych partnerstw zarówno z instytucjami, jak i z uczestnikami naszych działań.

arthome09

Dlaczego warto z nami współpracować?

Zróżnicowane programy edukacyjne:

Nasza Fundacja oferuje szeroki wachlarz programów edukacyjnych z zakresu cyberbezpieczeństwa. Bez względu na to, czy interesują Cię podstawy bezpieczeństwa online, zagadnienia związane z ochroną danych osobowych, czy zaawansowane techniki obrony przed cyberatakami, mamy szkolenia odpowiednie dla Ciebie.

Dedykowane zajęcia dla dzieci i młodzieży:

Rozumiemy, jak istotne jest kształtowanie świadomych użytkowników technologii od najmłodszych lat. Dlatego oferujemy specjalnie dostosowane zajęcia edukacyjne dla dzieci i młodzieży, które uczą o zagrożeniach w cyberprzestrzeni w sposób przystępny i interesujący.

Certyfikowane szkolenia dla firm:

Jesteśmy w stanie zapewnić certyfikowane szkolenia z cyberbezpieczeństwa dla przedsiębiorstw i instytucji. Dzięki temu pracownicy Twojej organizacji zdobędą cenne umiejętności w zakresie ochrony danych i przeciwdziałania cyberatakowym, co przyczyni się do wzmocnienia bezpieczeństwa Twojej firmy.

Nowoczesne metody nauczania:

Nasze warsztaty i szkolenia opierają się na innowacyjnych metodach nauczania. Wykorzystujemy interaktywne narzędzia, symulacje ataków, studia przypadków i praktyczne ćwiczenia, które uczestnikom pozwalają na zdobycie praktycznych umiejętności w realistycznych scenariuszach.

Dostępność online i offline:

Jesteśmy elastyczni pod względem formy zajęć. Oferujemy zarówno szkolenia online, które pozwalają na naukę z dowolnego miejsca na świecie, jak i zajęcia stacjonarne, dla tych, którzy preferują naukę w grupie i wymianę doświadczeń.

Wsparcie ekspertów:

Nasza kadra składa się z doświadczonych specjalistów z dziedziny cyberbezpieczeństwa oraz wykwalifikowanych trenerów sportowych. Dzięki temu nasi uczestnicy mają pewność, że są pod opieką profesjonalistów o ugruntowanej wiedzy i praktycznym doświadczeniu.

Masz pomysł lub szukasz pracy w IT?

Skontaktuj się z nami - razem zdziałamy więcej

Nasz zespół

Poznaj nasz zespół i osoby stojące za Fundacją INNOVATIVE!