Cyberbezpieczeństwo

science-fiction-scene-astronaut-standing-front-starry-tunnel-entrance-digital-art-style-illustration-1

Centrum cyberbezpieczeństwa

Bezpieczeństwo cybersecurity staje się coraz ważniejszym aspektem naszego codziennego życia, coraz więcej naszych osobistych i zawodowych działań przenosi się do Internetu. Nasze usługi pomogą Ci zrozumieć znaczenie cyberbezpieczeństwa i podjąć niezbędne kroki w celu wzmocnienia Twojego bezpieczeństwa online.

Do czego prowadzi ignorowanie cyberbezpieczeństwa?

Bezkarność

Wiele ataków hakerskich pochodzi z krajów, w których przestępstwa te nie są ścigane.

Łatwy dostęp

Wiele osób nie zdaje sobie sprawy z tego, jak łatwo jest uzyskać dostęp do ich prywatnych informacji, takich jak hasła czy numery kart kredytowych.

Podatność

Kiedy śpisz, Twoja firma może być atakowana. Wiele firm nie inwestuje wystarczająco w ochronę swoich systemów informatycznych, co czyni je bardziej podatnymi na ataki.

Jedno kliknięcie

Już tylko jedno kliknięcie dzieli Cię od masy problemów, które możesz sobie przysporzyć.

Rosnąca przestępczość

Cyberprzestępczość jest jednym z najszybciej rozwijających się rodzajów przestępczości i może mieć poważne konsekwencje dla bezpieczeństwa państwa i gospodarki.

Olbrzymie koszta

5 miliardów ataków IoT

Według danych firmy badawczej Check Point, w ciągu ostatniego roku zarejestrowano ponad 5 miliardów ataków IoT, czyli urządzeń internetu rzeczy, takich jak inteligentne termostaty czy kamery bezpieczeństwa.

1 miliard ataków rocznie

Według raportu firmy badawczej Trend Micro, w 2020 roku zarejestrowano ponad 1 miliard ataków hakerskich na infrastrukturę krytyczną, taką jak sieci elektryczne czy wodociągowe.

11,9 milionów kosztów

W 2020 roku ataki hakerskie na firmy i instytucje kosztowały średnio 11,9 milionów dolarów, według danych firmy badawczej Accenture.

Usługi w ramach pakietu cybersecurity

Bezpieczeństwo IT

Zabezpieczymy Twoje dane.

Wykrywanie podsłuchów

Sprawdzimy kto słyszy Twoje myśli.

Cyberpolisa

Twoje cybernetyczne ubezpieczenie.

Audyt bezpieczeństwa

Sprawdzimy Twoje bezpieczeństwo.

Odzyskiwanie danych

Utraciłeś dane? Odzyskamy je.

Szkolenia

Przeszkolimy Twój zespół.
Zainteresowany/a

Jesteś zainteresowany?

Skontaktuj się z nami - konsultacja jest darmowa.